Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite Öğrenci-Öğretmen-Veli-Personel Eğitimi (2023)

04.11.2022 168

Sağlık Bakanlığı ve Millî Eğitim Bakanlığı işbirliği ile yürütülen "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında öğrenci, veli, öğretmen ve tüm okul çalışanlarının idari çalışanlar, hizmetli, kantin çalışanları da dahil) yeterli ve dengeli beslenme, düzenli fiziksel aktivite yapma gibi sağlıklı yaşam davranışları kazanmaları amacıyla yapılan eğitim çalışmaları büyük önem taşımaktadır.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için beslenme ve fiziksel aktivite eğitimlerinin anaokulu, ilkokul (1.sınıf), ortaokul (5.sınıf), veli, öğretmen ve tüm okul çalışanları için yapılan eğitim planını görmek için  İndir tıklayınız.

Sağlık Bakanlığı ve Millî Eğitim Bakanlığı işbirliği ile yürütülen "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" resmi web sitesine ulaşmak için Ziyaret Et tıklayınız.