Büyükkarıştıran İlkokulu

Vizyon: Okulunuzun Vizyonu Öğrencilerinin başarısı ve davranışlarıyla, öğrenim kalitesiyle, çevre ile olan ilişkileriyle, lider bir okul olmaktır.

Misyon: Okulunuzun Misyonu Türk Milli Eğitim Temel kanunu hedef ve ilkeleri çerçevesinde, yaşamlarını kazanmakta usta, eleştirel düşünen, kendisine, ülkesine ve ailesine karşı sorumlu, yaşam boyu öğrenen, dürüst, kararlı, üretken, mutlu, güvenli, kendi kültürünü benimsemiş ve farklı kültürlere karşı anlayışlı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı gençler yetiştirmektir.

Başarılar: 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARILARIMIZ 1-Bu Benim Eserim Proje yarışmasında il birinciliği İstanbul Bölge Sergisine katılım. 2-Okullar arası bilgi yarışmasında üçüncülük ödülü 3-Okullar arası şiir okuma yarışmasında ikincilik ödülü 4-Okullar arası deneme yazma yarışmasında üçüncülük ödülü 5-Okullar arası şiir yazma yarışmasında ikincilik ödülü 6-Okullar arası resim yarışmasında ikincilik ödülü

Saatler: Başlama 08:45 Bitiş 14:40
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 288 4361004

WEB - https://buyukkaristiranio.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Cumhuriyet Cad. Nu3 Büyükkarıştıran / Lüleburgaz / KIRKLARELİ

Yerleşim Yeri - Büyükkarıştıran-Lüleburgaz-KIRKLARELİ

Ulaşım İlçeye saat başı servis bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Lüleburgaz´a 20 km uzaklıkta olup E-5 olarak bilinen D-100 karayolu kasabamızdan geçmektedir.Otoban çıkışına ise 10 km mesafededir.